gjirafaVideo Latest Version Download

gjirafaVideo Latest Version Download

App Information of gjirafaVideo

App Name gjirafaVideo v2.4.5
Genre Games, Video Players & Editors
Size18.3 MB
Latest Version2.4.5
Get it On Google Play
Update2020-12-10
Package Namecom.gjirafa.gjirafavideo
Rating 10.0 ( 1054 )
Installs100,000+

Description of gjirafaVideo

Video platforma më e madhe shqiptare që ofron mundësi të shikoni dhe ngarkoni video. Video të ndryshme për çdo kategori filma, seriale, emisione, lajme, dokumentarë e shumë të tjera. Shiko videot e preferuara në çdo pajisje kudo që ndodhesh dhe kurdo që dëshiron.

GjirafaVideo për kënaqësinë tuaj ju ofron video të kualitetit më të lartë dhe me performanca super të shpejta.

GJITHMONË ME TY

– Shiko video ekskluzive vetëm në gjirafaVideo.
– Serialet më të shikuara shqiptare (Stupcat, Kafeneja Jonë, etj).
– Lajmet më të fundit nga portalet më të vizituara shqiptare.
– Kategori e veçantë me video vetëm për fëmijë.
– Klikoni butonin Ndjek për tu njoftuar për videot më të reja nga kanalet që ju pëlqejnë.
– Tregoju të tjerëve si ndihesh duke lënë komente, pëlqime ose duke shpërndarë videot.
– Vlerësoni videot që shikoni dhe na tregoni cilat ju pëlqejnë, kështu do të ofrojmë videot më të mira për shijen tuaj.

Politika e privatësisë dhe kushtet e pëdorimit:
– https://video.gjirafa.com/per-ne#politika-e-privatesise
– https://video.gjirafa.com/per-ne#kushtet-e-perdorimit

Të gjitha të drejtat autoriale janë të rezervuara sipas kushteve dhe politikave të përdorimit. Në momentin që ngarkohet përmbajtje në GjirafaVideo, përdoruesit i japin të drejtën Gjirafa, Inc., licencën globale për shpërndarje dhe përdorim në riprodhim, shkarkim, shpërndarje dhe shfaqje në forma të ndryshme, por gjithnjë të lidhura me shërbimin e Gjirafa, Inc. dhe degëve të saja. Me këtë rast gjithashtu i ipet mundësi secili përdorues të shërbimit të ketë një leje, jo-ekskluzive të qasjes në përmbajtje përmes shërbimit, që nëkupton mundësinë e përdorimit, riprodhimit, shkarkimit, shpërndarjes, shfaqjes dhe gjërave tjera të lidhura me shërbimin sipas kushteve të përdorimit.

Nëse besoni se të drejtat tuaja autoriale janë shkelur, ju lutem të na kontaktoni në contact@gjirafa.com.
– Përmirësimi i gabimeve teknike
– Përmirësime në performancë
– Përmirësime në paisjet Tablet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *