Buletin Apk Download for android

Buletin Apk Download for android

Description of Buletin

BULETIN është gazeta juaj e personalizuar, plot me ARTIKUJ , TEMA, dhe PUBLIKUES të ndryshem. Eshtë vendi ideal për t’ju mbajtur të informuar me gjithë ngjarjet nga vendi dhe bota. Tani eshtë e lehtë për të grumbulluar dhe seleksionuar TEMAT dhe PUBLIKUESTIT që janë në interesin tuaj.

Si fillim, zgjidhni disa interesa/tema dhe BULETIN krijon gazetën tuaj personale. Mund të shtoni apo të gjeni tema të reja, ose kërkoni botime ose ngjarje interesante sipas interesave tuaja.

Lexoni publikime të rëndësishme në të përditshmet si: Panorama, Mapo, Gazeta Tema, Gazeta Express, Top –Channel, e shumë të tjera. Në BULETIN ju mund të gjeni çdo informacion me një lëvizje të vetme të dorës.

MBANI MEND :

Ruajini ngjarjet që keni seleksionuar duke përdorur butonin /ikonën “RUAJ” dhe grumbullojini ato në arkivën tuaj të të preferuarave – një mënyrë kjo e përkryer për të renditur artikujt sipas dëshirave tuaja. Ju mund t’i shihni artikujt e përzgjedhur në Artikujt e Preferuar.

BULETIN mund të zbritet TANI dhe FALAS

Nëqoftëse keni probleme teknike ose pyetje, ju lutemi na kontaktoni në info@buletin.al.
– rregullime të vogla në UI
———-
– small fixes on UI

App Information of Buletin

App Name Buletin
Package Name buletinapp.al
Version 2.1.3
Rating ( 28 )
Size 26.1 MB
Requirement Android 4.1+
Updated 2020-07-09
Installs 1,000+
Developer

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *